ONZE DIENSTEN

Wij hebben onze kennis en ervaring opgebouwd in het begeleiden van diverse grote nationale en internationale projecten.
Onze expertise behelst offshore en onshore projecten gespecialiseerd in diverse disciplines van FEED studie tot en met Operationeel maken van deze projecten.

Wij hebben ervaring in verschillende bedrijfstakken zoals: (Offshore) WIND, Waterstof, LNG, Oil & Gas.

Onze Professionals

Wij beschikken over de volgende professionals die allemaal gecertificeerd zijn, ademen ons dna en zijn direct en multi-inzetbaar. Wij weten als geen ander hoe fijn samenwerken is en onze specialisten direct dezelfde taal speken en inzetbaar zijn.

• Operations Managers
• Project Managers
• Asset Managers
• Maintenance Managers
• Cliënt representatives
• Operations Supervisors
• Operations technicians
• Rope technicians
• Project Engineers

Operatie & Maintenance

De dagdagelijkse Operatie & Maintenance van uw organisatie of bedrijf is ons op het lijf geschreven. Onze experts hebben jarenlange ervaring in on- & Offshore operaties, in alle sectoren van olie & gas, raffinage, Oil movement, chemie tot LNG, en waterstof.
Dit is waar alle disciplines samenkomen HSEQ, Maintenance, Marine coördination, Planning, Controle kamer, en dit alles draait om beschikbaarheid van mens en maschine. Voor ons is het dan ook van belang om de beschikbaarheid zo hoog mogelijk te krijgen tegen zo min mogelijk kosten op het hoogste veiligheidsniveau. Uw installatie is onze verantwoordelijkheid.


Wind Energie

Wij als Venturi Renewables zijn gespecialiseerd in de wind energie zowel onschore en offshore, wij zijn bekend met alle onderhoud vraagstukken zowel op zee als op land. Offshore zijn wij gespecialiseerd in Turbine en Balance of plant onderhoud en operatie. Wij weten aan welke uitdagingen u onderhevig bent, maar kunnen u begeleiden en adviseren in alle aspecten van uw operatie.
YOUR ASSET IS OUR RESPONSIBILITY

Door onze jarenlange ervaring in de energiesector

Duurzaamheid

Als Venturi Renewables zijn wij sterk betrokken bij de energietransitie.
Samen met onze opdrachtgevers werken wij aan circulaire economie en zijn wij betrokken bij grote projecten die hier mee te maken hebben, wat betekend dat juist wij iets kunnen betekenen als het gaat om duurzaamheid.
Wij streven ernaar ECHT waarde toe te voegen aan de maatschappij.
Venturi Renewables wil samen met de opdrachtgevers een rol spelen in deze energietransitie.

Innovatie

In een wereld die continu verandert en waar technologieën elkaar in razendsnel tempo opvolgen móet je blijven innoveren. Bij Venturi Renewables kijken we bij elk project kritisch wat het achterliggende doel is en met welke technische oplossing we dit het beste kunnen realiseren. We innoveren niet om te innoveren, maar omdat we écht iets willen bijdragen aan de wereld van morgen en aan onze klanten. We zoeken dan ook altijd naar de optimale balans tussen effectiviteit, duurzaamheid en kosten.

Energietransitie

Wij weten als geen ander hoeveel het vergt voor uw organisatie wat het betekend om uw bedrijf of organisatie "om te vormen" in de energietransitie.
Onze experts zijn hierin gespecialiseerd en hebben jarenlange ervaring in deze transitie en electrificering in alle disciplines en facetten.
Deze moeilijke vraagstukken kunnen wij samen met u tot een oplossing brengen zodat uw bedrijf of organisatie klaar is voor de toekomst.

CO2 Neutraal

CO2 Neutraal wordt onze nieuwe limiet in 2035 wij helpen uw graag om met u mee te denken waar wij deze reductie in uw organisatie kunnen bewerkstelligen.
Onze specialisten denken met u mee om dit zo pragmatisch mogelijk in te zetten tegen zo weinig mogelijke kosten, deze reductie zit namelijk in hele kleine details die voor een grote verandering in uw CO2 norm kunnen zitten.

Direct contact met Venturi Renewables +31(0)6-10901501

"YOUR ASSET IS OUR RESPONSIBILITY"
BEL ONS
VENTURI RENEWABLES

Offshore

Door onze jarenlange ervaring in de Offshore industrie Nationaal en Internationaal weten wij als geen ander wat de uitdagingen zijn op zee.
Vaak wordt gedacht dit doen wij er wel even bij, maar dit vergt een zeer aparte aanpak en de kosten kunnen hierin flink oplopen door slechte voorbereidingen en planningen. Wij zijn de partner voor uw Offshore uitdagingen en ontzorgen u in de ruime zin des woords, wij hebben onze expertise en sterke relaties opgebouwd in deze sector.
Hieronder onze activiteiten en ervaring.

• Totaal onderhoud offshore installaties (Offshore WIND, Oil & Gas)
• Wind Turbine en fundering onderhoud
• Commissioning & De-Commissioning
• Dagelijkse Operations en Monitoring
• Logistiek
• Kabel maintenance


VUL ONS CONTACTFORMULIER IN
Locatie
Zuid-Holland
Netherlands
Voor vragen
+31(0)6-10901501
Maandag tot Zondag
Offshore tijden
365 | 24/7
Venturi Renewables
Onze expertise behelst offshore en onshore projecten gespecialiseerd in diverse disciplines van FEED studie tot en met Operationeel maken van deze projecten.
Locatie
envelopephone-handsetpushpinclockmenu