VENTURI RENEWABLES

Onze expertise behelst offshore en onshore projecten gespecialiseerd in diverse disciplines van FEED studie tot en met Operationeel maken van deze projecten.
BEKIJK MEER
Bel ons +31(0)6-10901501
Onze expertises

Wij hebben specialisten voor elke specifieke sector

Onze expertises behelzen vele disciplines wij hebben jarenlange ervaring in de on- & offshore industrie. Wij weten wat de uitdagingen zijn op land maar zeker op zee, dit is onze specialisatie de grote logistieke uitdagingen en natuurlijk het weer vraagstuk spelen hierbij een grote rol.
Hierbij speelt de direct inzetbaarheid van onze specialisten een cruciale rol, het is voor u van belang om direct te kunnen schakelen in iedere (offshore) uitdaging.

Wij hebben jarenlange ervaring in iedere fase van operatie, hieronder onze activiteiten:

• FEED Studie
• Pre-commissioning
• Commissioning
• Start-up
• Operations
• Decom

Waarbij het van belang is deze fases goed te monitoren en vlekkeloos in elkaar over te laten lopen met het meeste redendement en natuurlijk HSEQ hoog in het vaandel, hierbij is duidelijk communicatie cruciaal. Onze specialisten zijn IPMA gecertificeerd en spreken dezelfde taal in uw projecten.

YOUR ASSET IS OUR RESPONSIBILTY

Door onze jarenlange ervaring in de energiesector

Offshore Wind

Kabel Commissioning

Wind Turbine

Logistiek

YOUR ASSET IS OUR RESPONSIBILTY

Door onze jarenlange ervaring in de energiesector

"Voor uw uitdagingen hebben wij een oplossing"

Een gepassioneerde Senior (Offshore) Operations / Maintenance Project Management Professional (Offshore Wind, LNG, Oil- & Gas) met meer dan 30 jaar ervaring in zakelijk leiderschap en verantwoordelijkheid, nationaal en internationaal. Leiderschapservaring in on- & offshore, operations, constructie/commissioning/De-commissioning, turnarounds- & shutdowns, Start-ups in de Wind-, Oil- & Gas- en LNG-industrie met een rijke mix van strategieontwikkeling en -implementatie, project, operations , turnaround en ontmanteling beheer, werving, financiën en contracten.

Een uitzonderlijke people manager, vindingrijke probleemoplosser, innovator en netwerker met ondernemersvaardigheden, inspireert en motiveert teams om efficiëntie te optimaliseren, zaken vooruit te helpen en uitstekende resultaten te behalen, met sterke (proces)veiligheid, milieubewustzijn en gedrag.
Richard Heijkoop
Owner Venturi Renewables
Locatie
Zuid-Holland
Netherlands
Voor vragen
+31(0)6-10901501
Maandag tot Zondag
Offshore tijden
365 | 24/7
Venturi Renewables
Onze expertise behelst offshore en onshore projecten gespecialiseerd in diverse disciplines van FEED studie tot en met Operationeel maken van deze projecten.
Locatie
envelopephone-handsetpushpinclockmenu